Solbriller til efteråret

Så blev det efter i Danmark. Regn, 10 grader, overskyet, og blæst – det er hovedsageligt hvad det danske efterår består af. Vi mangler noget der kan pifte vores humør op i denne kedelige tid, og det kan solbriller helt bestemt. Her er en guide til hvordan du vælger de bedste solbriller, som matcher efterårets farver.

Efteråret i Danmark er typisk meget gråt og brunt. Bladene falder ned fra træerne, og så ligger bladene og bliver brune (fordi de visner.).Græsset mister sin fine grønne farve, og det hele bliver bare meget kedeligt. Din tøjstil om efteråret er typisk meget neutral – der er ikke mange farver i dit tøj om efteråret. Dine solbriller du købte i sommers passer muligvis heller ikke til det kedelige, kolde, efterår.

Solbrillerfordig.dk anbefaler:

Solbriller til efteråret

Læs om UV stråler

Leder du efter solbriller som matcher til efterårets farver? SmartGuy/Girl har et fantastisk udvalg, til nogle fantastiske priser!

Find årets Solbriller

Hvis du er en dame/pige bedes du klikke på det øverste link, og hvis du er mand/dreng, bedes du klikke på det nederste link. God fornøjelse – shop amok!

Oakley solbriller

Du kender måske mærket ‘Oakley’? Det er et eksklusivt mærke ligesom Ray-ban, og pilgrim, og hører bestemt ikke under kategorien ”billige solbriller”. Det er ikke fordi at Oakley koster flere tusinde kroner, men man skal op og give de 700-800,- for at få er par fede Oakley solbriller.

Shop Ray-ban, Gucci, D&G, Oakley og mange andre mærker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *