ray-ban-solbriller

Ray-ban solbriller

Ray-ban er et firma som er over 70 år gammelt, og alligevel er de med i toppen. Ray-ban er et mærke som alle har hørt om, og som stort set alle beundrer.  Ray-ban er, som du helt sikkert allerede ved, en virksomhed, som producerer og laver solbriller i stor stil. Specielt i USA, og Skandinavien er deres solbriller populære, pga. det tidsløse design som vi så godt kan lide.

ray-ban-solbriller

Solbrillerfordig.dk anbefaler:

Køb mode solbriller – med prisgaranti!

Solbriller er et hit i Danmark – specielt hvis de er på mode. Vi har fundet de to bedste shops, som vi deler med dig. De to shops har både billige og dyre solbriller – så der er med garanti noget for enhver smag.

Hvad venter du på? Find billige solbriller!

Ray-ban blev stiftet i 1937, og er dermed en af verdens ældste solbrille-virksomheder. Ray-ban har helt op til 30 % (ingen officielle målinger i Danmark) af solbrille-markedet i Danmark, og det må bare betyde at os danskere er vilde med luksus (heraf Ray-ban).Ray-ban er også et af de dyreste, og dermed det mest eksklusive mærke man kan få. Hvis man gerne vil ligne en million, og samtidligt vise at man har pengepungen i orden (selvom man måske ikke har det), så er Ray-ban det perfekte valg.

 

Ray Ban Aviator Solbriller

På billedet kan du se et par Aviator solbriller fra Ray-ban (kan også fåes i andre farver)

Ray-ban gjorde det umulige

For rigtig mange år siden satte Ray-ban sig for at deres solbriller ikke kun skulle være nogle briller som nedtoner lyset, men nogle briller som ikke nedtoner lyset. Normale solbriller virker imod solen, fordi at de nedtoner farverne – og på den måde føles solens stråler ikke særlig skarpe. Men Ray-ban ville lave solbriller uden at de nedtoner alle farverne, og det fik de gjort. Langt de fleste af Ray-bans solbriller filtrere solen og andre UV stråler fra, så dine øjne ikke tager skade.

Læs også: Derfor skal du aldrig købe Ray-ban fake solbriller!

Hvorfor så have solbriller på?

Fordi at solbrillerne stadigvæk gør sådan så dine øjne slapper af. Der er nemlig 100 % UV beskyttelse i solbrillerne, hvilket gør at solens stråler ikke trænger igennem til dine øjne. Hvordan Ray-ban har formået at få 100 % UV beskyttelse, og samtidligt er farvene ikke nedtonet – det er mig ubegribeligt at finde ud af, men smart det er det.

Et eksempel: Ray-ban Clubmaster solbrillerne var faktisk oprindeligt designet til at gå med om natten – så at solbriller kun kan/skal bruges når der er sol, er en stor løgn – solbriller skal bruges, for selvfølgelig at beskytte mod solen, men også for at se flot ud!

Vidste du at den officielle aviator model, er for stor til 85 % af danskerne? Læs mere om for store ray-ban aviator solbriller her

Ray-ban er til..

Alle typer! Ray-ban laver både solbriller til damer, men også til mænd. Det er specielt den yngre generation som godt kan lide Ray-ban, og det er primært fordi at solbrillerne har et moderne look, og så er det blevet en trend at man bare skal have et par Ray-ban solbriller. Ray-ban solbriller er dyre, og nogle tror faktisk også at det er sådan nogle solbriller som koster 5000 kroner, men det er det ikke. Hvis du er heldig, kan du finde et par Ray-ban solbriller for 1500 kroner – måske 1000, hvis du er rigtig heldig.

Læs også: Ray-ban solbriller priser

Ældre mennesker bruger generelt ikke særlig meget solbriller, men de ældre kvinder har alligevel en tendens til at kunne lide Ray-ban solbriller. Det er muligvis fordi at de får en til at se yngre ud, men også at de har noget ‘retro’ inde over det moderne look. Alle typer kan lide Ray-ban, så det er bare med at få købt et par eller to!

Hvor kan Ray-ban købes billigst?

I de senere år er langt de fleste begyndt at købe solbriller over internettet, fordi det er meget nemmere. Det tager 2 minutter at bestille solbrillerne, og dagen efter står der en flink postmand eller postdame, og banker på din dør – hun vil gerne aflevere dine splinternye solbriller. Hvis du skal købe dem i byen tager det lige 30 minutter i transport, så skal du også gå fra parkeringspladsen, så skal du stå i kø, og det hele er bare noget bøvl – specielt hvis du er en type som synes at der ikke findes timer nok i døgnet. Så gør dig den tjeneste at købe dine kommende Ray-ban solbriller online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *