aviator-solbriller

Ray-ban ‘aviator’ solbriller – Ray-bans populæreste solbriller

Ray-ban lavede for 30-40 år siden en solbrille som gik under navnet ‘Aviator’, og siden dengang har de udviklet på modellen ‘aviator’. Aviator er gudernes svar på en solbrille-model som bliver ved med at være på mode.

Solbrillerfordig.dk anbefaler:

aviator-solbriller

Billige Ray-ban aviator solbriller (LINK)

Leder du efter et par billige aviator solbriller?, så har vi findet Danmarks bedste forhandler af Ray-ban aviator solbriller!

Vil du ikke læse om solbriller, men bare kigge på dem? Se på billige mode solbriller her:

Ray-ban ‘aviator’ solbriller HER

Det som kendetegner modellen ‘aviator’ er at den har et tyndt stel, og at glassene er store og har specielle former (ikke firkantet, runde, osv.). Som du kan se på billedet øverst så er det en ægte ‘aviator’ solbrille, som ikke er mere end et par år gammel. Modellen ovenover kaldes ‘RB3025′, og har solgt som varmt brød lige siden den blev lanceret.

Ray-ban solbriller er lavet af det bedste materiale, og der er på ingen måde sparet på noget. Stellet er af noget godt metal, så det ikke kan knækkes særlig nemt. Glassene i alle solbriller er 100 % imod solen, og det vil sige at der overhovedet ikke kommer nogle UV stråler ind til dine øjne – og det betyder at dine øjne kan slappe 100 % af, imens du har Ray-ban solbriller på.

Udover modellen øverst på siden, så findes der naturligvis også mange andre Ray-ban ‘Aviator’ modeller. Der produceres hvert år mellem 1 og 5 nye Ray-ban ‘aviator’ modeller, og det er der mange der er glade for – specielt os danskere. Ray-ban er det populæreste mærke i Danmark, på tråds af at prisen ligger i den høje ende.

 

Ray-ban er ikke kun meget populære i Danmark, men også i mange andre lande. Ray-ban ‘aviator’ solbrille-modellen er med i rigtig mange store film, som bla. ‘The Bodyguard’, ’2012′, ‘Jurassic Park’ (Ja, du hørte rigtigt!), og mange andre store film. Grunden til de er med i store film er som sagt fordi at Ray-ban er et af de dyreste mærker, og klart et af de flotteste mærker som alle bare vil have fat i – specielt Aviator modellen.

Ray-ban Aviator-model priser

Ray-ban er som bekendt et dyrt mærke, men aviator modellen er faktisk ikke den dyreste. Man kan få dem fra omkring 700 kroner, og opefter (til omkring 3800 kroner). Selvom det lyder af mange penge for et par solbriller, så er solbriller ikke noget man skal spare penge på. Solbriller er nemlig det som der mest bliver lagt mærke til på din krop, da de sidder lige i midten af dit hoved.

Når du ser en person på gaden ser du ikke på personens mave, eller ben (hvertfald ikke først) – nej, du ser på personens hoved (helt præcist øjnene). Man ser på en persons hoved for at finde ud af hvilken type person, personen er (rocker, fattig, rig, gammel, ung, osv), og du vil helt sikkert gerne fremstå som ung og rig ikke? Så er det blot et par Ray-ban solbriller, som du mangler!

Ray-ban aviator modellen har været på mode i rigtig mange år, og det vil den helt sikkert     også være i fremtiden. Priserne vil nok komme til at stige yderligere i fremtiden, da der i de seneste par år er blevet solgt utroligt mange af modellen (og man forstår også godt hvorfor!). Så det eneste jeg kan sige for nu, er at du skal til at købe dig et par Ray-ban solbriller – og helt sikkert også mærket ‘Aviator’, ikke?! Jo før du køber et par, jo flere penge sparer du, og jo før kommer du til at se mere ung, og rig ud. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *