Pilgrim solbriller

Pilgrim er et dansk solbrillemærke, som er populært i hele verden – og specielt her i Danmark. Pilgrim solbriller normalt et meget moderne enkelt og moderne udseende. Pilgrim solbriller er af rigtig god kvalitet, som sikrer at de kan holde i rigtig mange år.

Solbrillerfordig.dk anbefaler:

Billige Pilgrim solbriller

Leder du efter et par billige Pilgrim solbriller? Vi har endevendt hele internetter for at finde det billigste sted, at købe et par Pilgrim solbriller.

Vil du ikke læse om solbriller, men bare kigge (eller købe) dem? Så klik på et af de to links herunder:

Tilbage i 1983 blev virksomheden Pilgrim gundlagt, af Annemette Markvad og Thomas Adamsen. Pilgrim er en dansk virksomhed som blev grundlagt i Skanderborg, og som senere hen flyttede til nogle store kontore rundt omkring i verden. Pilgrim er det man kalder ægte skandinavisk, og så har de nogle ægte modesobriller – men alt det skal du nok få noget mere at vide om.

Det hele startede med at Annemette Markvad og Thomas Adamsen elskede at rejse til Indien, og for at de skulle få pengene til det blev de nødt til at prøve lykken og skabe deres egen virksomhed – heraf Pilgrim. Virksomheden hedder Pilgrim fordi at parret elskede at rejse til Indien, og under et ophold i Indien var de på en pilgrimsvandring, hvor de var blevet klædt ud som rigtige pilgrimme. Det kunne de ikke glemme, da det har været den største oplevelse i deres liv – og derfor kom deres virksomhed til at hedde Pilgrim.

Annemette – den skjulte designer

Annemette og Thomas fik den ide at de ville importere Indiske smykker fra Indien, da det var billigt og de synes at de så meget flotte ud. Efterhånden som månederne gik stod det dog klart at Indiske smykker ikke solgte særlig meget i Danmark, og derfor blev Annemette og Thomas nødt til at finde på noget nyt.

Find Billige Briller

Det stod hurtigt klart at Annemette havde en designer gemt i sig, og alene designede Annemette en hel kollektiv – af både tøj, accessories, og selvfølgelig solbriller. Problemet var at der ikke var nogle der ville sælge Pilgrims varer, da de simpelthen var ‘for langt fremme i tiden’ – de var på forkant med moden. På et tidspunkt lykkedes det stille og roligt at få nogle store butikker til at sælge Pilgrims produkter, og lige så stille blev Pilgrim en succes.

Pilgrim fik så meget succes at der skulle ansættes rigtig mange folk, og det endte da også med at Annemette og Thomas valgte at sælge virksomheden. Den dag i dag arbejder Thomas Adamsen ikke længere i Pilgrim, men han har stadig en lille andel i det. Annemette arbejder stadig i Pilgrim, men kun som en del af designerteamet. 

Et par moderigtige solbriller fra Pilgrim!

Pilgrims solbriller med det skandinaviske look

Pilgrim er mest populære her i Skandinavien, men også rundt omkring i Europa. Pilgrims solbriller har meget en ‘dansk’/’skandinavisk’ stil, og det bliver efterhånden mere og mere populært nede i Europa. Den dag i dag bliver der stille og roligt etableret butikker i USA, men den skandinaviske mode er desværre endnu ikke kommet til USA.
Læs også: Billige solbriller online. Det skandinaviske look er typisk nogle neutrale farver, tilsat med et enkelt design – og det er lige præcis sådan Pilgrims design er. Efterhånden har de fået nogle flere farver end sort og sandfarvet, men størstedelen af deres briller har meget neutrale farver. De neutrale farver gør også at der er mange der går rundt med Pilgrim solbriller om vinteren, da de neutrale farver matcher med det danske vinterlandskab. Pilgrim er rigtige danske solbriller!

Pilgrim er lige pt. i stor konkurrence med det andet store smykkefirma Pandora. Der er krisetid, og det mærker både Pilgrim og Pandora. Pandora har typisk den samme ‘neutrale’ stil som Pilgrim, og derfor kan de to store virksomheder overhovedet ikke lide hinanden. I og med de ikke kan lide hinanden så er de tvunget til at lave produkter som overgår hinandens, og på den måde får vi danskere ekstremt lækre produkter som er ‘på forkant med moden’.

Vidste du at Pilgrim solbriller, samarbejder med Oakley solbriller?

Udover at Pilgrim er i stor konkurrence med Pandora, så  arbejder de selvfølgelig også sammen med nogle. Pilgrim har i mange år arbejdet sammen med Oakley, som også har specialiseret sig indenfor solbriller. De hjælper hinanden med at finde på nye ideer til solbriller, og så prøver de at have to forskellige mode-stile. Så hvis man ikke kan lide Pilgrim solbriller, så kan man lide Oakley solbriller – det er 100 % sikkert.

Pilgrim solbriller – hvor kan de købes?

Man kan købe Pilgrims solbriller i rigtig mange butikker, men efterhånden som årene skrider frem er der flere og flere der vælger at købe Pilgrim solbriller over internettet. Grunden til dette er at det er meget nemmere, og så stoler de unge mennesker mere og mere på teknologien og det at ‘handle over internettet’.

Hvis du gerne vil se på et par solbriller, så kan vi klart anbefale dig SmartGuy og SmartGirl. Hvis du er en mand bedes du gå til SmartGuy, og hvis du er en dame bedes du gå til SmartGirl (se link herunder). God fornøjelse, og held & lykke med at shoppe nye solbriller fra Pilgrim!

Shop Ray-ban, Gucci, D&G, Oakley og mange andre mærker!


Solbriller til damer, klik her! Solbriller til mænd, klik her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *