Pas på når du køber Ray-ban aviator solbriller

aviator-solbriller

                   Rayban Aviator solbriller

Solbrillen du ser ovenover, er en legende – det er den originale aviator solbrille, fra Ray-ba Det var den der forandrede solbrille-verdenen, fra at være nogle små runde glad, til at være nogle store æggeformede glas. Modellen ovenover er den såkaldte ‘aviator’ solbrille fra Ray-ban, og den har solgt mange millioner eksemklarer – over hele verden. Den er fantastisk, men desværre er der nogle ting der gør at du for guds skyld ikke må vælge den.

Den originale Ray-ban aviator solbrille ser virkelig flot ud – de grønne militæragtige glas, blandet med et guld stel – det er klasse! Men desværre stopper det også der. Størrelsen på den originale Ray-ban aviator solbrille som du ser ovenover, er ekstrem stort. Hvis man skal kunne passe den ægte aviator solbrille, så skal man have et rimelig bredt hoved, da solbrillerne generelt er brede.

Ray-ban blev selvfølgelig hurtigt klar over problemet, og lancerede hurtigt en ny model. Men den originale model sælger stadig som varmt brød – dog skal de fleste have dem byttet, fordi at de er for store. I stedet skal du vælge RB25 modellen – det er den her:

Den uofficielle aviator model

Uofficiel eller officiel – hvad er den? Tjaah, ifølge danskerne vil langt de fleste nok mene at den er officiel, men ifølge Ray-ban er den uofficiel (det er ikke negativt). Modellen ovenover hedder RB3025, og er efterfølgeren til den ‘officielle’ aviator model – RB3026.

Solbrillerne ligner næsten hinanden på en prik. RB3025 modellen er mindre end den officielle Ray-ban aviator solbrille, da den officielle aviator solbrille som sagt var alt for stor. Ray-ban fandt som sagt hurtigt ud af at den officielle aviator solbrille var for stor, og lavede så denne solbrille. De er næsten ens – den ene er bare lidt mindre end den anden.

Selvom farven herover er guld/brun (skygge), så kan RB3025 (de officielle solbriller), så kan den uofficielle aviator solbrille, fåes i mange farver – der er faktisk over hele 30 farver, som man kan få dem i (nok kun 5-10 i Danmark). Så selvom denne model er uofficiel, så er det alligevel en mode solbrille.

Hvad skal jeg så vælge?

Du skal da klart vælge den uofficielle aviator solbrille, fordi at den passer til dit hoved – det gør den officielle ikke. Husk på at du også kan få den uofficielle Ray-ban aviator solbrille, til at ligne den anden på en prik – hvis bare du vælger den i den rigtige farver. Derudover er solbrillerne (alle Ray-bans solbriller) 100 % UV-beskyttende, hvilket betyder at solen ikke kan trænge igennem til dine øjne – det er ren afslapning, stil, og drenge/piger der kigger på dig af misundelse!

Billige Ray-ban aviator solbriller

Leder du efter et par flotte Ray-ban aviator solbriller? Vi har fundet et rigtig godt sted.

Når du kommer ind på siden, skal du blot vælge ”Ray-ban” i højre side (kategorierne), og så vil der komme alle Ray-bans solbriller (en masse aviator solbriller imellem dem). Det er både billigt, nemt, og sikkert! Er du en pige, så klik på det øverste link – er du en dreng, så klik på det nederste link:

  • Solbriller til piger/damer – klik her!
  • Solbriller til drenge/mænd – klik her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *