Oakley Solbriller

Oakley er et af verdens mest populære solbrillemærker, og er for alvor slået igennem i Danmark de sidste par år. Oakley solbriller er kendt for moderne solbriller, hvor der godt kan snige sig noget ’retro’ med ind over.

Solbrillerfordig.dk anbefaler:

Billige Oakley solbriller

Leder du efter et par billige Oakley solbriller? Vi har ledt hele nettet igennem, for at vinde det billigste sted at købe Oakley solbriller.

Vil du se (eller købe) et par billige Oakley solbriller? Så klik på et af de to links herunder:

Oakley stammer fra sporten

I 1975 startede en fattig mand ved navn Jim Jennard en virksomhed, som havde kontor i hans garage. Jim Jennard havde ikke andet end 300 dollars, og en simpel ide om at lave produkter som fungerer bedre, og som ser bedre ud.

Jim Jennard elskede motorcykler, men ligesom mange andre motorcyklister så hadede han at få insekter i øjnene. Der var ganske vidst solbriller på markedet, men de var langt fra så udviklede som nu. Det besluttede han at gøre noget ved, og det er der hvor hans garagefirma Oakley kommer ind i billedet.

Jim Jennard fik hurtigt succes med sin lille garagevirksomhed ’Oakley’, og hurtigt flyttede de til nogle større lokaler. Oakley havde nu rigtig mange ansatte som kunne komme med nye ideer, til hvordan deres solbriller skulle se ud i fremtiden.

Vidste du at solbriller fra Oakley er over 90 % beskyttende mod solens UV stråler?

Det blev hurtigt slået fast at deres solbriller skulle blive i den ’sporty’-genre, men det skulle også være sådan så mennesker der ikke dyrkede sport kunne have glæde af deres solbriller. Oakley gik så på kompromis, og blandede det sporty udseende, med det retro udseende.

Oakley solbriller – ikke kun til sport

Den dag i dag har Oakley rigtig mange forskellige solbriller, som spænder lige fra sports solbriller, til Wayfarer solbriller. Oakley har nærmest alle slags solbriller, og med deres kvalitet er Oakley for alle og enhver. Der er solbriller til både de ældre damer, til de yngre damer, til de ældre herrer – der er til alle slags typer.

Oakley er kendt for deres gode kvalitet gennem 33 år, og det er med god grund. Oakley solbriller er lavet af de fineste materialer fra alle verdenens kontinenter, og deres priser er ikke engang specielt høje. Selvom Oakley har kvaliteten helt i top, så er det ikke ens betydning med at prisen er helt i top. Man kan nemt finde et par Oakley solbriller for kun 700 kroner, og det er faktisk væsentligt billigere end eksempelvis et par Ray-ban solbriller, eller Gucci for den sags skyld.

Hvor kan man købe Oakley solbriller?

Rigtig mange mennesker er i de senere par år begyndt at købe solbriller over internettet, og med god grund. Det tager to minutter at bestille dem, og dagen efter står der et postbud og banker på din dør – hvad vil han? Han vil bare aflevere dine solbriller, som du kun har brugt 2 minutter på at bestille.

Der er rigtig mange butikker at købe Oakley Solbriller i, men der er bare nogle som er bedre end andre. Langt de fleste butikker tager rigtig meget for deres Oakley Solbriller, men det gør SmartGirl samt SmartGuy ikke.

Rigtig god fornøjelse med at finde netop de solbriller som du synes om. Jeg er sikker på at du kan finde dem inde på SmartGirl eller SmartGuy, da de har et af Danmarks største udvalg, samt nogle af de billigste priser. God fornøjelse.

Shop Ray-ban, Gucci, D&G, Oakley og mange andre mærker!


Solbriller til damer, klik her! Solbriller til mænd, klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *