Modesolbriller 2023

Solbrille-moden i 2023 var meget det samme som i 2022, og i dette år elskede vi danskere at køre retro-stilen. Men solbrille-moden i 2023 bliver meget anderledes, det har Ray-ban, samt Oakley nemlig udtalt til pressen. Men hvad kan vi så forvente i forhold til mode solbriller i 2023?

Solbrillerfordig.dk anbefaler:

Køb mode solbriller – med prisgaranti!

Solbriller er et hit i Danmark – specielt hvis de er på mode. Vi har fundet de to bedste shops, som vi deler med dig. De to shops har både billige og dyre solbriller – så der er med garanti noget for enhver smag.

Hvad venter du på? Find billige solbriller!

I 2023 vil vi formentlig se en stil som minder enormt meget om den vi har set i 2022. Det vil typisk være de samme fabrikanter, som går igen. De vil formentlig både være på banen med deres gamle og velkendte modeller, men der vil formentlig også blive lanceret nogle nye modeller engang i år 2023.

Retrostilen har vist sig at være et hit i 2022, og det vil helt sikkert gå igen i det kommende år. 2023 har dog også været et år, hvor moden har vist sig at være forholdsvis alsidig.

Det har ikke forholdt sig sådan, at enhver på gaden har båret en bestemt type af solbriller – tværtimod.

Der har været en bred skare af forskellige solbrillertyper fra forskellige producenter. Dog med enkelte udstikkere som skinner igennem som forbrugernes favoritter. Dem vil vi se lidt nærmere på:

Wayfare

Wayfarebrillerne som vi alle kender, blev et modefænomen for et par år tilbage, og er stadigvæk moderne den dag i dag. Det gælder både som almindelige briller, men i særdeleshed også som solbriller, hvor de også er blevet enormt populære blant de unge. En af de helt store spillere på markedet for disse wayfare solbriller er Ray Ban, som har fået sit navn slået fast for flere år tilbage.

Læs mere og efterårets mode

De er kendte for deres Wayfare solbriller, som kendetegnes ved, at der står Ray Ban øverst i højre side af brillerne.

Læs også: Mode solbriller

80’er brillerne

Udover deres Wayfare model, har Ray Ban også været kendt for deres 80’er solbriller, som de også har haft stor succes med. Også disse briller er kendetegnet ved, at der står Ray Ban øverst i højre side af brillerne. Begge disse 2 typer briller vil vi helt sikkert se igen i 2023. 80’er brillen er blevet brugt i flere årtier, og man kan nok også godt regne med, at de bliver ved med at være til at se ude i det danske sommerland i et årti eller to mere. Denne brilletype kan betegnes som tidsløse, og vi vil formentlig se dem flere år frem.

Ray Bans 80er solbrille som er meget populære hedder Ray Ban Aviator. Ray Ban er uden tvivl den største og mest populære solbrillefabrikant, der laver 80er solbriller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *