Gucci Solbriller

Gucci er et af de ældste mærker i solbrille-branchen, men alligevel bliver de mere populære som tiden går. Gucci solbriller er noget som alle vil gå i, og specielt kvinder. Kvinder og Gucci matcher bare sammen, og det er langt de fleste danske kvinder enige med mig i. Gucci bliver omtalt i diverse moderne sange, radio-kanaler, og mange andre stedet, netop fordi at det er et mærke, som man bare skal eje!

Solbrillerfodig.dk anbefaler:

Billige Gucci solbriller

Leder du efter et par billige Gucci solbriller? Vi har ledt hele nettet igennem, for at finde det billigste sted at købe et par Gucci solbriller.

Vil du ikke læse om Gucci solbriller, men bare se (eller købe) nogle Gucci solbriller? Så klik på et af linkene herunder:

Hvor stammer Gucci fra?

Guccio Gucci er en manden der grundlagde Gucci, helt tilbage i 1921. Guccio var immigrant i London og Paris, hvor han arbejdede på diverse luksuriøse hoteller. Guccio blev inspireret af den flotte bagage som de rige mennesker havde med sig, og da han havde tjent nok penge, rejste han tilbage til hans hjemby Firenze.

Grunden til at han rejste hjem til sin hjemby var fordi at han ville starte sin egen virksomhed, hvor han ville sælge et dyrt modemærke – Gucci. Det viste sig hurtigt at blive en succes i Firenze, og senere hen udvidede han også til Milan og Rom, med hjælp fra sine to sønner Aldo & Rodolfo Gucci. Det viste sig også her at det var en succes, og i flere år havde de butikker i de tre byer.

Vidste du: at Guccis solbriller minder meget om danske solbriller?

Kombinationen af god kvalitet, og et stilfuldt design gjorde at Guccio Guccis to sønner drog til New York, hvor de åbnede deres første butik. Det gik godt, og allerede et år efter de havde åbnet den første butik i Amerika, var deres Gucci Solbriller med at diverse store Hollywood film. Det var der hvor gennembrudet kom, og de åbnede butikker rundt omkring i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *