D&G Solbriller

D&G solbriller er solbriller som vi alle kender – specielt os danskere. D&G er kendt for moderne solbriller, der har et design som ingen andre solbriller har. D&G har lavet solbriller i mange år, og lige siden start har det stået klart: D&G solbriller er kommet for at blive!

Solbrillerfordig.dk anbefaler:

Billige D&G Solbriller

Leder du efter et par billige D&G solbriller? Vi har ledt over hele nettet for at finde det billigste sted, at købe et par D&G solbriller.

Vil du ikke læse om solbriller, men bare kigge (eller købe) et par? Så klik på et af de to links herunder:

Hvis jeg enten siger ”D&G” eller ”Dolce & Gabbana” er der helt sikkert noget der ringer inde i dit hoved, ikke? D&G (som står for ‘Dolce & Gabanna’) blev grundlagt i 1985 af Domenico Dolce, og & Stefano Gabbana.

D&G er kendt for deres luksuriøse og moderne designs, som har været på mode i rigtig mange år. D&G fik allerede succes i år 1990, og lige siden dengang har de udvidet deres forretning med flere hundrede butikker – over hele verden. Men D&G havde ikke succes fra den første dag de lavede virksomheden, og det viste sig også at der skulle gå over 5 år inden deres mærker begyndte at blomstre.

Da Domenico og Stefano grundlagde D&G tilbage i 1985, var der ingen der havde regnet med at de ville få den succes som de senere hen viste sig at få. I de første par år var det kun Domenico og Stefano som var ansat i virksomheden, da deres mærker ikke var særligt populære. Deres mærker var ikke moderne, og det var sådan set nogle mærker som vi herhjemme i Danmark vil kalde ‘føtex’ eller ‘aldi’ mærker.

Designeren der reddede D&G

I 1989 ansatte Domenico og Stefano en designer, som skulle designe alle deres kommende produkter. Designeren var overhovedet ikke vild med D&G, da det dengang var et meget billigt mærke som alle havde råd til. Designeren lod sig ansætte på den ene betingelse at han og kun han måtte bestemme prisen på produkterne, og at Domenico og Stefano skulle være villige til at samarbejde. Designeren lovede så tilgængæld at han nok skulle få gjort virksomheden verdenskendt, hvilket lykkedes for ham året efter.

Efterhånden som månederne gik hævede D&G deres priser, i takt med at de fik designet nye produkter. I løbet af et halvt år havde D&G mere end 100 ansatte, og det hele lignede en succes som ingen ende vil tage. Det tog heller ingen ende, da designerholdet blev ved med at designe nye produkter, som var luksuriøse og moderne. Ledelsen i virksomheden blev enige om at deres mærker altid skulle være foran alle andre mærker, hvad angår mode og kvalitet.

Vidste du at D&G er billigere end Ray-ban og Oakley solbriller? D&G hører nemlig under kategorien ”billige solbriller”.

D&G udvider

D&G har ikke altid solgt solbriller, og det sker faktisk først 5 år efter de har åbnet deres virksomhed. Ledelsen havde bedt designerholdet om at designe 5 nye accessories indenfor tekstil & fashion branchen, og så ville de vælge det bedste produkt. Da ledelsen så alle 5 produkter nøjedes de ikke kun med at ‘godtage’ et af produkterne, men faktisk hele tre: Sko, hovedbeklædning (kasketter, hatte, osv), og selvfølgelig solbriller.

Det viste sig hurtigt at det var en god beslutning, da det egentligt var der D&G fik deres verdensgennembrud. Nu kom D&G butikkerne ud til ‘de rige lande’, og D&G var den mest sælgende virksomhed indenfor tøj-branchen (tekstil) i 1992 & 1993.

Danskere elsker D&G

Danmark har (næsten) altid været et af de lande i verden som har været rigest, og vi har altid elsket det luksuriøse og moderne. Specielt da vi tråde ind i 00′erne (år 2000), blev vi meget glade for luksuriøse produkter og det var der hvor D&G fik sit gennembrud i lille Danmark. Siden dengang har Danmarks ungdom elsket D&G, og det ser også ud til at vi vil elske det i fremtiden.

D&G laver ikke kun tøj & accessories til kvinder, men også til mænd. D&G sælger faktisk mest tøj & accessories til mænd i Danmark, og kvinderne ligger på en solid 2. plads bagefter England (storbritannien), og foran Sverige.

Hvor kan man købe D&G?

D&G produkter kan købes rigtig mange steder, men flere og flere mennesker vælger at købe det på internettet. Det har nok også noget at gøre med at det er meget nemmere at handle over nettet, da det tager 2 minutter at bestille og dagen efter står der en flink dame/mand foran din dør og vil aflevere det du bestilte. Det er meget nemmere end at skal bruge flere timer nede i byen på at få hjælp af en ekspedient, stå i kø, bilkøer, og alt sådan noget – på nettet kan man ordne det på to minutter, og der er ingen grund til ikke at gøre det.

Tryk på et af linkene herunder, og se på de luksuriøse D&G produkter.

Shop Ray-ban, Gucci, D&G, og mange andre mærker!


Solbriller til damer, klik her! Solbriller til mænd, klik her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *